20/12/16

Δράση κοινωνικής ευθύνης από το think english

Οι μαθητές μας Βασίλης Τζώρης και Tailan Tonak εν ώρα δράσης! Ο Βασίλης και ο Tailan είναι πωλητές του περιοδικού δρόμου 'Σχεδία' και οι πρώτοι που δήλωσαν ενδιαφέρον για το δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών που διοργανώνει το think english στο πλαίσιο των δράσεών του για την κοινωνική ευθύνη. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα τους 'περιπέτεια'. Ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό 'Σχεδία' που προώθησε τη δράση μας. Ευχαριστούμε, επίσης, τον κύριο Francis Baker της Macmillan Education που μερίμνησε ώστε να αποκτήσουν οι μαθητές μας το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό.

14/12/16

Καλή αρχή για τη μαθήτριά μας Melina Bucuku!

Συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας Melina Bucuku που πέρασε επιτυχώς την πρώτη της συνέντευξη για δουλειά στη Μ. Βρετανία και σύντομα αναλαμβάνει καθήκοντα ως νοσηλεύτρια στο Great Western Hospital. Η Melina προετοιμάστηκε με ατομικές συνεδρίες διάρκειας 10 ωρών και κατάφερε επάξια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης να αναδείξει τόσο τις γνώσεις της όσο και το επαγγελματικό της ήθος. Την ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκε και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία!

02/12/16

Ημερομηνίες εξετάσεων IELTS 2017

IELTS Greece

View our new test dates and locations for the year 2017!
Both IELTS Academic and General Training are available through PEOPLECERT, the new IELTS Official Test Centre in Greece.

View here:
http://bit.ly/IELTSTestLocations

25/11/16

Πληροφορίες για σπουδές στη Μ. Βρετανία

08/11/16

ECCE/ECPE Μαΐου 2016

Έφτασαν τα πιστοποιητικά για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις ECCE και ECPE της εξεταστικής περιόδου Μαϊου 2016. Η σχετική ανακοίνωση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στο παρακάτω link

© 2015 think english Βεϊκου 9, 11742 Αθήνα, μετρό Ακρόπολη  τηλ. 211 012 95 13   thinkenglish.edu@gmail.com